Min blogg

Lorem ipsum 

Att måla med ljus

… är vad fotografering handlar om.

Kvalitet och uttryck kan variera i det oändliga, och vilket värde vi sätter på de olika delarna är högst personligt.

Jag vill förmedla känsla och äkthet med mina bilder. Även i de fantasifulla.

Lamm på Ringa Gård
Ett av våra lamm, fotograferat med kort skärpedjup, alltså med stor bländare. Fotografering handlar ju om att skapa. Oskärpa ger bilden lekfullhet tycker jag.

Att fotografera meden bra systemkamera ger många möjligheter och oftast mycket bättre bilder. Kika in i mitt galleri för att få inspiration!

Jag älskar dock att leka med mobilkameran också. Vill ni se mer av mina dagliga Instagrambilder så följ mina konton på Instagram:

@sinnesfri – Livet på min gård i Hälsingland, med familj, katter, får, kor, höns och den egna firman. Naturen, det ljuvliga. Fångat på bild. Och det ärliga, svåra, ledsna eller det glada, personliga eller udda, delat i mina stories.

@returnity_sweden – Slow fashion, second hand, loppis och klädsömnad. Lappa och laga, inspirera och upplysa om greenwashing, fastfashion och hållbarhet. Rädsla för klimathotet och människors blindhet. Pepp mot att hitta det roliga i det svåra, begränsande. Hitta nya öppningar, nya lösningar som ger ny inspiration.

Mitt hem vimlar av härliga loppisfynd. Klicka för att komma till min Instagram-sida @returnity_sweden!
Mitt hem vimlar av härliga loppisfynd, som också är roliga att fotografera. Klicka för att komma till min Instagram-sida @returnity_sweden!

@fridmedia – Foto och video. Snygga bilder och fotoinspiration. Snart även fototips och kurser. Fototavlor till försäljning och en inblick i livet som fotograf och kvinnlig företagare i södra Hälsingland.

Häng med på min resa HÄR och på Instagram och Facebook!

Jag blir superglad om ni presenterar er, och önska gärna framtida kurser eller tips!!

Gilla, dela och sprid, och ha en SUPERFIN helg!!!

Älskar du också att fotografera?

Här kommer jag att lära ut tips och tricks, och dela med mig av mina fotoerfarenheter.

 

Välkomna!