livets stora och små stunder

Naturliga porträtt – en investering för livet.

Bröllop

Naturliga bilder som fångar det stora och det lila. 

Ögonkast, skratt och allt det vackra. 

Med bilder tagna av en professionell fotograf kommer ni alltid att kunna se tillbaka på er bröllopsdag med lycka och kärlek.  

Bröllop - Ann och Roger

"En solig dag i maj fick vi äran att få bli fotograferade av Ida. Ida är en sprudlande glad tjej, full av idéer, vilket syns på variationen i våra bilder. Vi hade turen att kunna fota både inomhus och utomhus och bilderna speglar både glädje och romantik, samt lek och bus och såklart massor av kärlek. Vårt hem fylls nu av vackra bröllopsbilder, men även av kärleksfulla familjebilder, som vi fotade med Ida ett par år efter bröllopet."
Ann Tollefsen
Fotokund
Murphy och Eida.

porträtt

Hos mig får du välja om du vill ha naturliga porträtt tagna i Norralas vackra landskap eller om du vill ha konstnärliga bilder med studiobakgrund.

Oavsett vad du väljer så får du en professionell fotografering som ger dig porträtt att spara och älska över generationer.

Evenemang

Låt minnen leva kvar och sparas till många roliga stunder i framtiden.

  • Jag tar reportagebilder, mingel och porträtt under er födelsedagsfest, dop- eller studentfest, gör ett bildurval, behandlar bilderna i phtoshop och levererar efter önskemål. Digitala bildfiler, utskrifter eller fotobok.
  • Jag filmar fester och evenemang, och redigerar materialet till en film med eller utan musik.
    Jag redigerar ert eget filmmaterial så att ni får en färdig film, med eller utan musik
Företagsevent

kurser

Jag håller fotokurser, utformade efter deltagarnas behov.

Bli en bättre fotograf med mobilkamera.
Filma och redigera för webben.