Sagolika bröllop

Känslan, stämningen och de spontana skratten.

Jag ger er bilderna som alltid kommer att väcka era minnen till liv.

Jag vill göra fotograferingen som en del av er stora dag. Ett fint minne där ni känner er bekväma och kan njuta avatt få skapa minnen för framtiden.

Bröllopsfotografering - Priser och Info

Bomull

1 timmes fotografering och leverans av 5 högupplösta bilder digitalt. Vi tar stämningsfulla porträtt, eventuellt någon gruppbild. Eller fotografering under vigseln med riskastning efteråt. Ni får en länk till ett personligt album varifrån ni väljer ut era favoritbilder. Jag behandlar bilderna och levererar dem till er digitalt. Självklart kan ni köpa fler bilder än de som ingår i priset.

7 500 kr

Linne

2-3 timmars fotografering och leverans av 15-20 högupplösta bilder digitalt. Vi tar stämningsfulla porträtt på er och eventuellt någon gruppbild.Jag fotograferar under hela vigseln, dokumenterar riskastning och mingel på kyrktrappan. Ni får en länk till ett personligt album, varifrån ni väljer ut era favoritbilder. Jag behandlar bilderna och levererar dem till er digitalt. Självklart kan ni köpa fler bilder än de som ingår i priset.

13 900 kr

Ylle

3-5 timmars fotografering och leverans av 30-40 högupplösta bilder digitalt.

Jag dokumenterar förberedelser med vackra kläddetaljer, spänningen innan bröllopet och spontana skratt.

Jag fotograferar under hela vigseln, dokumenterar riskastning och mingel på kyrktrappan.

Vi tar stämningsfulla porträtt på er och eventuellt gruppbilder på er med släkt och vänner.

Ni får en länk till ett personligt album, varifrån ni väljer ut era favoritbilder.

Jag behandlar bilderna och levererar dem till er digitalt.

Självklart kan ni köpa fler bilder än de som ingår i priset.

20 500 kr

Sammet

5-6 timmars fotografering och leverans av 40-50 högupplösta bilder digitalt. Jag dokumenterar förberedelser med vackra kläddetaljer, spänningen innan bröllopet och spontana skratt. Jag fotograferar under hela vigseln, dokumenterar riskastning och mingel på kyrktrappan. Vi tar stämningsfulla porträtt på er och eventuellt gruppbilder på er med släkt och vänner. Jag tar mingelbilder, dokumenterar bröllppsdukningen och eventuellt maten. Ni får en länk till ett personligt album, varifrån ni väljer ut era favoritbilder. Jag behandlar bilderna och levererar dem till er digitalt. Självklart kan ni köpa fler bilder än de som ingår i priset.

25 500 kr

Siden

7-9 timmars fotografering och leverans av ca 70-90 högupplösta bilder digitalt. Jag dokumenterar förberedelser med vackra kläddetaljer, spänningen innan bröllopet och spontana skratt. Jag fotograferar under hela vigseln, dokumenterar riskastning och mingel på kyrktrappan. Vi tar stämningsfulla porträtt på er och eventuellt gruppbilder på er med släkt och vänner. Jag tar mingelbilder, dokumenterar bröllppsdukningen och eventuellt maten. Jag tar mingelbilder och dokumenterar bröllopsfesten med dukning, tal, spex och bus, tills bröllopstårtan anländer. Kanske hinner vi till och med med en brudvals. Ni får en länk till ett personligt album, varifrån ni väljer ut era favoritbilder. Jag behandlar bilderna och levererar dem till er digitalt. Självklart kan ni köpa fler bilder än de som ingår i priset.

29 900 kr

 

I alla prispaket ingår ett möte där vi går igenom bröllopets olika moment och era personliga önskemål.

En extra timmes fotografering kostar  2 000 kr. Fler bilder, fotobok, bildspel och utskrifter kan beställas i efterhand.

Milersättning tillkommer om bröllopet hålls utanför Söderhamns kommun.

Tack för att ni bokar en professionell fotograf till er stora dag!