Jag ger er bilderna som fångar känslan, stämningen och de spontana skratten under er stora dag.

Bilder som alltid kommer att väcka era minnen till liv. Välj det paketerbjudande som passar just er eller kom med egna önskemål!

Bröllopsfotografering - Priser och Info

Bomull

1-2 timmars fotografering och leverans av 10-15 högupplösta bilder digitalt. Vi tar stämningsfulla porträtt, eventuellt någon gruppbild. Fotografering under vigseln om ni önskar. Ni får en länk till ett personligt album, varifrån ni väljer ut era favoritbilder. Jag behandlar bilderna och levererar dem till er digitalt. Självklart kan ni köpa fler bilder än de som ingår i priset.

7 500 kr

Linne

2-3 timmars fotografering och leverans av 20-30 högupplösta bilder digitalt. Vi tar stämningsfulla porträtt på er och eventuellt någon gruppbild.Jag fotograferar under hela vigseln, dokumenterar riskastning och mingel på kyrktrappan. Ni får en länk till ett personligt album, varifrån ni väljer ut era favoritbilder. Jag behandlar bilderna och levererar dem till er digitalt. Självklart kan ni köpa fler bilder än de som ingår i priset.

13 900 kr

Sammet

5-7 timmars fotografering och leverans av 60-70 högupplösta bilder digitalt. Jag dokumenterar förberedelser med vackra kläddetaljer, spänningen innan bröllopet och spontana skratt. Jag fotograferar under hela vigseln, dokumenterar riskastning och mingel på kyrktrappan. Vi tar stämningsfulla porträtt på er och eventuellt gruppbilder på er med släkt och vänner. Jag tar mingelbilder, dokumenterar bröllppsdukningen och eventuellt maten. Ni får en länk till ett personligt album, varifrån ni väljer ut era favoritbilder. Jag behandlar bilderna och levererar dem till er digitalt. Självklart kan ni köpa fler bilder än de som ingår i priset.

25 500 kr

Siden

7-9 timmars fotografering och leverans av ca 100 högupplösta bilder digitalt. Jag dokumenterar förberedelser med vackra kläddetaljer, spänningen innan bröllopet och spontana skratt. Jag fotograferar under hela vigseln, dokumenterar riskastning och mingel på kyrktrappan. Vi tar stämningsfulla porträtt på er och eventuellt gruppbilder på er med släkt och vänner. Jag tar mingelbilder, dokumenterar bröllppsdukningen och eventuellt maten. Jag tar mingelbilder och dokumenterar bröllopsfesten med dukning, tal, spex och bus, tills bröllopstårtan anländer. Kanske hinner vi till och med med en brudvals. Ni får en länk till ett personligt album, varifrån ni väljer ut era favoritbilder. Jag behandlar bilderna och levererar dem till er digitalt. Självklart kan ni köpa fler bilder än de som ingår i priset.

29 900 kr

 

Vid önskemål tar jag med min portabla studio, för optimal professionell ljussättning. Räkna i så fall med en halvtimme extra för riggning. I alla prispaket ingår ett möte där vi går igenom bröllopets olika moment och era personliga önskemål. En extra timmes fotografering kostar  2 000 kr. Fler bilder, fotobok, bildspel och utskrifter kan beställas i efterhand.

Priser för efterbeställningar hittar ni här.

Milersättning tillkommer om bröllopet hålls utanför Söderhamns kommun.

Tack för att ni bokar en professionell fotograf till er stora dag!